Nieuws

Opmeer Isolatie vernieuwd wagenpark met Ames Bedrijfswagens

J. Opmeer Isolatie Rotterdam b.v. is een van de meest gerenommeerde isolatiebedrijven in Rotterdam. Het bedrijf waarbij het werkgebied voornamelijk in de utiliteitsbouw en de industrie bevindt, staat voor vakmanschap en kwaliteit. “Daarbij horen ook betrouwbare bedrijfswagens.”

Het zijn de woorden van eigenaar Dennis Opmeer die met de aanschaf van 7 Volkswagen Transporters en 4 Volkswagen Caddy’s het wagenpark bijna volledig heeft vernieuwd. Vanwege de jarenlange prettige samenwerking heeft het bedrijf de bedrijfswagens afgenomen bij Ames Autobedrijf in Ridderkerk in combinatie met zusteronderneming AA Lease.

Solide autobedrijf
Dennis Opmeer: “Zowel Volkswagen als Ames passen bij ons. Ames is een solide autobedrijf dat betrouwbare merken levert. Met de Volkswagen Transporters en Caddy’s kunnen wij op een gedegen wijze ons werk uitvoeren. De auto’s bieden ons voldoende ruimte en veel comfort.” Nadat Opmeer bij verschillende autobedrijven een offerte aanvroeg, besloot hij wederom voor Ames te kiezen. “Ames kon ons gewoonweg het beste aanbod doen. Bovendien weten we uit ervaring dat het prettig samenwerken is met de medewerkers van Ames. De lijnen zijn kort en de service en onderhoud zijn prima. Ames kan ons – net als wij onze klanten – volledig ontzorgen.”

© Yourbrand

VORIG BERICHT
VOLGEND BERICHT