J. Opmeer Isolatie is gevestigd in de mooie stad Rotterdam

Geschiedenis
__________

Eigenaar Jan Opmeer zit al meer dan 40 jaar in het vak en heeft er zijn hart verpand. Ooit begon Jan bij een installatiebedrijf als cv-technisch medewerker en tekenaar, na zes jaar maakte hij de overstap naar een familiebedrijf in de isolatiesector waar hij een leidinggevende functie kreeg. Veel oud-collega’s die bij andere firma’s waren gaan werken, werden nu opdrachtgever voor dit isolatiebedrijf. Door het werk bij het installatiebedrijf had Jan al veel contacten, de mensen kenden hem en hij had toen al een goede naam. Helaas ging het familiebedrijf na 22 jaar ter ziele, waarna Jan besloot voor zichzelf te beginnen.

In 1988 werd J. Opmeer Isolatie Rotterdam BV opgericht gewoon op een kamertje in zijn eigen huis. Van een kantoorinrichting was geen sprake. De bureaustoel van zijn dochter werd gebruikt als zij naar school was. Door zijn allround kennis en door gebruik te maken van de relaties die Jan kende vanuit het oude bedrijf, vormde zich al snel een vaste groep klanten. En dat is eigenlijk altijd zo gebleven en verder uitgegroeid tot een respectabel en alom gewaardeerd bedrijf. Sinds een aantal jaar doet Jan het rustiger aan en heeft zijn zoon Dennis Opmeer het bedrijf overgenomen.

Kwaliteit en vakmanschap
__________

De opgebouwde ervaring en vakmanschap zijn van vader op zoon doorgegeven en staan nog steeds garant voor kwaliteit, flexibiliteit en een snelle, efficiënte uitvoering. Nieuwe werknemers krijgen een gedegen opleiding van de oudere isoleerders en volgen tevens elke cursus die in de branche via het Opleidings- en Onwikkelingsfonds voor het isolatiebedrijf OOI wordt aangeboden. Opmeer isolatie mag zich officieel erkend leerbedrijf noemen en heeft van het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek, Kenteq, het bijbehorende certificaat gekregen.

Uiteraard is Opmeer Isolatie lid van de brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van de Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf VIB. Als VIB lid onderscheidt Opmeer zich door zijn professionele manier van werken en aan de kwaliteit van het resultaat. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of innovaties zit Opmeer isolatie er met zijn neus boven op. Het bedrijf heeft kwaliteit, verbetering en veiligheid hoog in het vaandel staan. De organisatie is op gebied van de Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu gecertificeerd conform NEN-EN ISO 9001 – 2015 en VCA*-2008/5.1. Alle medewerkers beschikken over het VCA-Basis Veiligheidscertificaat en de leidinggevende over het VCA-Vol certificaat en BHV certificaat.

Op al onze overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Algemene Voorwaarden downloaden/inzien: VIB-voorwaarden 2009 NL

Onze opdrachtgevers
__________